logo_Masinky_infoJmenuji se Bohuslav Partyk a bydlím v Praze – Malešicích. O tom, jak jsem se dostal k železničnímu modelářství, píšu v rubrice „Jak to vše začalo“

První web masinky.info byl vytvořen v listopadu 2010. Po třech letech (v prosinci 2013) byl změněn redakční systém, pod kterým je web vytvářen. Tehdy to byl WordPress 3.8.  

22. ledna 2014 došlo k aktualizaci šablony „Celestian – Lite“ pro WordPress, kterou používám. Bohužel, pracně ručně do češtiny přepsané anglické texty ve zdrojovém textu šablony (autor, datum, počet komentářu atd. … je jich hodně na různých místech) se tím pádem opět překlopily do angličtiny. A navíc, přestalo fungovat zobrazování komentářů a počítání přístupů na stránce. Takže zase mám co řešit. Proč bychom se netěšili … 

26 .ledna 2014: tak chyba byla v šabloně, další upgrade už komentáře opravil. Nepřipomíná vám to jednu velkou softwarovou firmu?

31. ledna 2014: Na titulní stranu bylo přidáno počítadlo služby Top list. Začátek počítání od nuly v 19.00 hod. dne 31.1.2014.

13. dubna 2023: Web Masinky.info od poslední velké změny běží už desátým rokem. Bohužel, během těchto let mnoho odkazů na stránky mimo můj web již přestalo fungovat. Např. téměř všechny odkazy na e-shopy se součástkami či jiným materiálem. Některé weby byly přesunuty či změnily strukturu. Za to se omlouvám, ale nic s tím nenadělám. Ale jak se říká, kdo hledá, najde. Samozřejmě, s výjimkou webů, které úplně zanikly.

Leave a reply

required